Quarantaine dag 75

Vanavond mag De Dochter éénmalig nog eens gaan voetballen, om het seizoen af te sluiten. Zoon is vrijdagavond aan de beurt. Eén keer is niet veel, maar het is beter dan niks. Wel met strenge maatregelen allemaal, als ouder moeten we bv brengen en afzetten en mogen we niet staan kijken. Heel handig is dat niet want tegen dat je thuis bent van ze af te zetten kan je al terug op de fiets springen, maar goed.

Het was gewoon zo vreemd toen ik net Dochter haar tenue uit de kast groef. De laatste keer dat ze ging voetballen, was het nog een heel gedoe met thermische legging en longsleeve onder de voetbalkledij en dan nog een trainingsvest en een trui erover. En vanavond zal het zweten zijn is een gewoon licht shirtje. Dat doet je plots zo hard beseffen dat er bijna 2.5 maand verstreken is.

Want dat vind ik wel, dat de tijd nu precies gewoon verglijdt, zonder dat je er erg in hebt. Alle dagen lijken wat op elkaar en er zijn amper ijkpunten of dingen die de cadans wat breken. Geen uitstapjes, geen concerten, weekendjes weg, geen groeifeest,… En zo is het plots bijna juni.

Ook ballet start opnieuw deze week. We moeten wel een eind verder, binnen mag het uiteraard niet maar de stad heeft een veldje toegewezen in de Blaarmeersen en verschillende groepjes worden samengevoegd omdat er daar minder uren les gegeven kan worden. De Dochter staat er ook niet echt om te springen. Alle veranderingen op school lijken haar totaal niet te deren, maar ballet op verplaatsing is precies een tikje eng. Maar ik ga ze toch maar brengen, ik denk dat ze eens ze er is er wel plezier aan zal beleven.

Voor de rest is het wachten op nieuws van de school wat Zoon betreft. Mag hij terugkeren? Hoeveel dagen en vanaf wanneer? Hopelijk weten we snel meer.

Een gedachte over “Quarantaine dag 75

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.