Gouden k’s

Afgelopen zaterdag had ik de eer en het genoegen mijn kroost te vergezellen naar een uitverkocht Sportpaleis voor het Ketnet Gala van de Gouden K’s. Oftewel een fancy awardshow met veel glitter en confettikanonnen op kindermaat. Om kort te zijn, het was niet aan mij besteed.

Het begon nog wel ok, met een toffe openingsshow van de ‘wrappers’ met populaire muziekjes en veel show en effecten. Maar de prijsuitreiking bleek totaal niet spannend aangezien populair vehikel van slechte muziek #LikeMe zowaar elke prijs binnensleepte waarvoor ze genomineerd waren en er voor de rest vooral veel kaf was en weinig koren. Als we het al van een opvoering van de hoogbejaarde Kampioenen moeten hebben, dat wil al wat zeggen, niet waar. Ook de optredens brachten weinig soelaas. Ik had Regi nog nooit live gezien en had dat eigenlijk liefst zo gehouden. Dat is niet echt de cultuur waarmee ik mijn nageslacht groot wil brengen. Hollands huppeltrutje Merel was een ander legendarisch dieptepunt in de show.

De kinderen vonden het allemaal wel ok. Vuurwerk, ballonnen, confetti, meisjes in zeemeerminpakjes, voor hen moest het niet (veel) meer zijn. Dus ik kon wel genieten van hen te zien genieten en van Zoons commentaar bij alles (hij vond ook dat #LikeMe wat veel won). Maar moest er volgend jaar iemand zich vrijwillig aanbieden om hen te vergezellen, ik zou het geen seconde erg vinden om dit spektakel te moeten missen… Zal ik ze wel meenemen naar Smells Like Circus in Vooruit ofzo.

Een gedachte over “Gouden k’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.