Septemberwaanzin

Het schooljaar is in zijn derde week en mijn hoofd staat al op ontploffen. Wat een drukte. Ik loop al een halve week met spanningshoofdpijn, sinds Harry zijn avonturen. Weinig tijd om tot rust te komen, ook.

Vorige zaterdag mochten we voor geen geld naar De Efteling met het werk van de wederhelft. Toffe dag, maar niet stilgezeten van 7u ’s morgens tot 10 u ’s avonds. De dag nadien dan heel de dag in een waas geleefd uit bezorgdheid om meneer konijn. Maandag zoals steeds weer heel druk op het werk, dinsdag idem, laat thuis. Woensdag voor dag en dauw op en naar Mechelen om daar heel de dag een boeiende maar intensieve opleiding te volgen die bovendien way buiten mijn comfortzone zit (spreken voor publiek, met veel oefenmomenten…). Daar dan net de trein naar Gent missen, tijdje wachten in het station, dan op een stoptrein die speciaal nog enkele extra stops maakte om dan thuis te maken en tegelijk eten te maken, een nieuwe drinkbak te monteren voor de konijnen (want een mogelijke oorzaak van Harries probleem was te weinig drinken), de ladder in hun hok te fiksen (gaat altijd stuk, vreselijk irritant) en Zoon te helpen met zijn ‘raadsel van de week’ (ik gok dat het Afrikaans was deze keer).

Morgen wordt ik om 9u30 aan het SMAK verwacht om bij te springen als de klas van Zoon daar op bezoek gaat, 13u start er een nieuwe poetsvrouw, 17u30 voetbaltraining en om 20u mag ik met een vriendin gratis mee naar de première van “Wie is er bang” in het NTGent.

Zaterdag op tijd opstaan, 9u15 eerste zwemles, 10u30 eerste balletles en om 14u de overgang van zoon van de bevers naar de welpen bij de scouts. In de namiddag zou ik dringend bij Telenet moeten raken want onze modem werkt langs geen kanten meer.

En soms doet een mens het zichzelf aan, natuurlijk. Zo waren we de voorbije weken ’s avonds laat vaak nog bezig met het zoeken van vluchten en betaalbare hotels in Sevilla, omdat we onszelf op een citytripje trakteren deze herfstvakantie. Luxeprobleem, maar ook daar kruipt dan weer tijd in want we willen wel graag een tof goed gelegen hotel en het meeste was blijkbaar al volzet…

Hoe is’t het bij jullie? Ook zo’n septemberwaanzin?

Een gedachte over “Septemberwaanzin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.