Weekendplannen

Ik weet dat het tegenwoordig hip is om te zeggen dat je het druk hebt, alhoewel het tegenwoordig nog hipper is om daar tegenin te gaan en grandioos te gaan onthaasten en ontspullen en toestanden, maar het is een feit dat het hier druk is. Ongelofelijk druk op het werk. En we staan ook voor een druk weekend. Druk, maar tof. Versta me niet verkeerd. Allemaal leuke dingen op de agenda. Dus je hoort me niet klagen.

Het weekend start vrijdag want ik werk 4/5e. Op vrijdagochtend gezellig op stap met een vriendin. ’s Avonds koken voor de kinderen zodat Zoon op tijd naar de voetbal kan en dan zelf gaan eten daarna, eens de babysit klaar is met stage en de wederhelft en de Zoon terug van de training. We gaan nog eens naar het Pakhuis; niks superspeciaal maar wel altijd lekker. En als we ons wakker kunnen houden zouden we daarna graag eens The Cobbler uittesten als daar plaats is. Of Jiggers, ook alweer heel lang geleden.

Zaterdag staat de wekker dan om 8u want om 9u moeten we de deur uit, ik met de dochter naar ballet, de mannen naar de zwemles. Van daaruit gaan ze naar de voetbal en dan moeten ze zorgen dat ze op tijd terug zijn zodat de Dochter kan gaan zwemmen. Ongeveer op hetzelfde moment vertrekt Zoon naar de scouts. Tijd om boodschappen te doen ook voor de week die komt.

’s Avonds dan snel eten en op naar Antwerpen want we hebben (vrij)kaarten voor Toruk van Cirque Du Soleil. De avondvoorstelling weliswaar maar de kindjes kunnen zich wel wakker houden ALS het hen voldoende boeit. We zien wel.

Zondag worden we dan verwacht bij de schoonfamilie.

Een gedachte over “Weekendplannen

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.