Druk

Dat het leven druk druk druk is lijkt tegenwoordig wel een modezin maar verdorie, over afgelopen weekend kan het toch kloppen…

Vrijdag bleef ik tot 9u30 op school, de juffen werden verwend met een ontspannende yoga-sessie voor de dag van de leerkracht en ik stond samen met enkele andere ouders in de tweede-derde kleuterklas. Ik was wel blij dat we met vier ouders waren, zo bleef het allemaal vrij overzichtelijk en goed te doen en vloog dat uurtje voorbij.

Van de school snel naar huis om nog wat op te ruimen en het konijnenhok te kuisen en de poetsvrouw binnen te laten en dan de fiets op om naar de Bourgoyen te racen waar ik had afgesproken voor lunch en een nazomerwandeling met een vriendin. Heerlijk! Dan terug naar huis racen om de kindjes te gaan ophalen om 15 uur op school.

Op tijd eten maken zodat Zoon om 17u40 naar de voetbal kon vertrekken.

Zaterdag stond de wekker zoals steeds al om 8 uur maar ik was om 7u45 al op. Om 9u naar de balletles met de Dochter. Dan thuis wat opruimen en rommelen, op tijd eten en dan met haar met de fiets naar het Rooigem zwembad want Zoon en wederhelft waren nog niet thuis van de voetbalmatch. Terwijl wij zwommen heeft de wederhelft Zoon dan naar de scouts gebracht voor zijn allereerste scoutsvergadering en ging hij naar de Colruyt voor de tweewekelijkse grote boodschappen. Dan nog snel snel de stad in voor een nieuwe duikbril want die was de wederhelft vergeten in het zwembad die ochtend bij Zoons zwemles en dan allemaal samen de fiets op voor het infomoment van de scouts om 18 uur.

Zondag opnieuw om 8 uur opgestaan want om 9u30 moesten we in Gentbrugge staan voor de jaarlijkse Pierkesloop in het atletiekstadion. Zoon is geen slechte loper en had er duidelijk lol in. Het geheel duurde weer behoorlijk lang. Dan terug met z’n allen naar huis gefietst om iets te eten. En normaal zouden we dan direct naar het Wilde Mannen Woeste Wijven festival vertrokken zijn, iets waar ik echt al maanden naar uitkeek, maar ik was uitgeteld en ben even in bed gekropen. Om 2.5 uur later wakker te worden en te ontdekken dat het festival alweer bijna voorbij was… Het enige voordeel was dat er zo tijd vrijkwam om te douchen eer ik vertrok naar het verjaardagsfeestje van een vriendin die avond.

Vandaag gelukkig niet naar Brussel, ik werk thuis omdat ik Harry om 14 uur naar de dierenarts moet brengen voor zijn castratie. Duim met me mee dat hij er goed doorkomt, want stress kan behoorlijk gevaarlijk zijn voor konijntjes… De dierenarts gaat hem ook tot morgen bij haar houden om hem indien nodig te dwangvoederen, ook niet snel genoeg starten met eten na een ingreep kan heel gevaarlijk zijn blijkbaar.

Volgend weekend belooft overigens minstens even druk te worden want vrijdag wordt ons meisje 5 jaar en dus staan er dit weekend twee feestjes op het programma…

Een gedachte over “Druk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.