Eten, drinken en babbelen

Een uitermate sociaal weekend, dat was het. Bijna volledig gevuld met spijs, drank en babbels. En wat wandelen en zwemmen. En genoten dat ik heb…

Vrijdagochtend kwam een vriendin op bezoek met de oudste van haar drie honden. Samen met mijn stokoude Figo en de ook een respectabele leeftijd bereikt hebbende buurhond gingen we op wandel. De buurhond was daarbij een beetje verliefd op de hond van de vriendin wat het wandelen soms licht bemoeilijkte maar al bij al liep alles vlotjes. Daarna werden twee honden thuis afgezet en gingen we met nog één voorbeeldig  hondje nog gezellig iets drinken in de Bidon. Wat een fijn begin van het weekend.

Zaterdag was er dan opnieuw een wandeling met Zoon en buurhond gevolgd door het examen op de zwemles (Zoon heeft het gehaald, Dochter is nog in deliberatie) en een stukje schoolfeest. Voor het wereldbuffet waren we daar te laat maar dessert was er nog volop en de kinderen leefden zich uit in de zandbak en aan de schmink- en kapselstand.

Zondag opnieuw begonnen met een grote wandeling om dan aan te schuiven bij de buurt barbecue georganiseerd door de leefstraat vlakbij. Daar liepen maar liefst twee klasgenootjes van Zoon rond en enkele schoolgenootjes dus de kinderen verdwenen algauw en we hebben ze de komende vijf uur maar af en toe gezien en dan vooral in een flits. Tot het ijskarretje langsreed, dan verzamelden ineens alle kinderen uit als uit het niets. Maar ook daar lekker eten, drankjes, zon en veel ontspannen babbels met mensen uit de buurt. Een topweekend eigenlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.