Kleedjes gaan shoppen

Het was weer grote braderij en 20% korting bij koppelverkoop bij een van mijn favoriete winkels, Brooklyn in de Veldstraat. We zijn op reis bij het begin van de solden, ik kan zeer zelden gaan shoppen sinds onze twee monsters er zijn en met die koppelverkopen is er gewoon nog weinig in mijn maat tijdens de solden. Al die dingen hield ik mezelf voor toen ik met een gigantische hoop kleren het pashokje in ging.

Eigenlijk was het argument ook dat ik nog 1 of 2 bloesjes met korte mouwen nodig heb voor de zomer. Daarvan vond ik er echter maar 1. Helaas hing die winkel vol met mooie kleedjes en hangt mijn kast eigenlijk ook al vol met mooie kleedjes. Zucht. Geen verantwoorde aankopen dus. Toch kon ik ondermeer deze buit echt niet weerstaan…

Een goudkleurig kleedje. Geen idee of zoiets wel zou mogen van een kleurenconsulent, maar ik vond het zoiets leuk en compleet a-typisch dat ik het moest hebben. Ook al kostte het veel te veel geld, zelfs na de 20% korting… Mooi?

kleedje1.jpg

Ik heb al veel van Skunkfunk en ging daar niks meer van kopen, maar dit groentje heeft zo’n mooi stofje en een beetje een andere snit dan al mijn andere Skunkfunkkleedjes dat het mee moest. Ideaal om te gaan werken en eigenlijk ook prima voor andere gelegenheden.

skunkfunk.jpg

En dan nog een jas en twee rokjes. Ik ga ze niet allemaal tonen, maar deze knalblauwe vond ik toch wel te mooi om te laten hangen. Niet?

skunkfunk2.jpg

Een gedachte over “Kleedjes gaan shoppen

  1. Ik ben onlangs ook thuis gekomen met een paar nieuwe stukken van skunkfunk en daar zat ook een rokje tussen waarvan ik dacht: dat kan ik wel maken eigenlijk. Geniet ervan!

    Like

Reacties zijn gesloten.