Afgelopen weekend was dik ok, want…

  • vrijdagavond mochten we gaan eten in Njam Njam, het pop-up restaurant van 1 avond van de kleuters van Zoons klas. Als afsluiter van hun project restaurant moesten ze hun ober-diploma behalen in de context van een ‘echt’ restaurant. Het was echt top. Aperitief, een gereserveerde tafel, de kleuters die eerst een liedje zongen en dan elk hun eigen gezin aan tafel bedienden. Toch tot halverwege het hoofdgerecht, dan gingen ze massaal buiten spelen…
  • ik zaterdag voor moederdag een nieuwe zonnebril kreeg van de wederhelft en de koters. Zoon kreeg er ook 1, maar omdat de mijne een cadeau was, vond hij dat ik eerst mocht gaan kiezen. Dankuwel voor de kinderhoek in de winkel waardoor ik zelfs 10 minuten tijd had om rustig te kiezen. En daarna was het aan Zoon, die prompt ook een Ray-Ban koos, waardoor we nu zwaar assorti zijn… En dat terwijl het showbeest genaamd Dochter met een veel te grote zonnebril op stond te dansen voor de grote passpiegel in de winkel…
  • ik zaterdagavond echt buldergelach hoorde neerdalen uit de slaapkamer van de Zoon toen de wederhelft hem het Boek zonder tekeningen dat we in de bib hadden gevonden, voorlas.
  • we zondag mochten gaan aperitieven op het verjaardagsfeest van een klasgenoot van Zoon wat op een heus chique domein doorging, en alle kinderen in de regen op de trampoline, ambiance.
  • de Dochter een hele zondag in haar potje heeft geplast in plaats van ostentatief ernaast. Over dat andere gaan we stilletjes zwijgen.
  • als afsluiter van een redelijk dik OK weekend de kinderen op zondagavond vlot naar bed gingen (al een prestatie op zich voor de jongste) waardoor we klaar stonden tegen dat de babysit als een verzopen eendje aanbelde en wij hamburgers gingen eten bij Jack en naar mijn collega gingen luisteren die met zijn groepje L’heure du malheur in de Charlatan speelde.

 

Een gedachte over “Afgelopen weekend was dik ok, want…

Reacties zijn gesloten.