Fille d’O

Ik was wel heel erg blij met het verjaardagscadeau dat ik in december van mijn mannen kreeg, een bon van La Fille d’O. Ik zit ondertussen al meer dan 3 jaar borstvoedingsbh’s te dragen wat betekent dat mijn oude lingerie ook al best oud is en het kriebelde voor iets nieuws. En bij La Fille d’O ben ik nog nooit langsgeweest. Dus ik was heel aangenaam verrast en kreeg er direct veel zin in. 

Ook al was Zoon de bon mee gaan kopen, gaan kiezen doe ik toch liever zonder ons jong grut dus het was geduld oefenen tot ik eens een dag verlof kon nemen om te gaan shoppen. Ondertussen had ik op de site al een geweldige bh gevonden. Ik had er helemaal mijn zinnen op gezet toen bleek dat het een bikini was. Het zou dus nog een zoektocht in de winkel zelf worden dan.

Eens daar bleek de bewuste bikini eigenlijk ook prima als bh te kunnen volgens de verkoopster. Ik paste enkele exemplaren maar mijn eerste liefde, de Liquid Bones, bleek toch nog altijd de juiste. Al moet ik toegeven dat alles er goed uitzag EN fijn zat. Eerlijk gezegd best een groot verschil met andere winkelervaringen. Bij sommige merken zit er precies gewoon niks goed, maar gelukkig had ik ondertussen al enkele goede merken gevonden.

Hier de Liquid Bones dus.

LIQUID_BONES_PUMP_WALK_BIC_F.jpg

De shopervaring dan. Wel, ik ben laaiend. Vriendelijke verkoopster die je laat doen maar direct met de glimlach komt helpen als je erom vraagt. De bh’s zijn licht anders ontworpen dus de hulp om alles goed af te stellen en te sluiten was zeer welkom. Lief en ongedwongen. Ik voelde me direct op mijn gemak. Mooie grote ruimte ook, luxueus en prettig. Leuke collectie ook. Lang niet alles was op mijn lijf geschreven, maar ik zou me er zonder problemen arm kunnen shoppen. Want goedkoop is het helaas niet. Zonder de korting die er gelukkig wel was, zou ik voor mijn setje afgeklokt zijn op een stevige 250 euro. Nu ging er net op dit model gelukkig 30% af en dankzij de bon van mijn mannen werd het helemaal betaalbaar natuurlijk.

Voor die stevige brok centen krijg je dan wel goed gerief dat in ons land met de hand is gemaakt en gewoon zit als een huis. Ze hanteren andere maten dan al de rest en ik was even bezorgd hoe dat zou uitpakken, maar alle drie de modelletjes die ik had gepast, zaten als gegoten gewoon.

Conclusie; dit is een blijvertje. Ik ga mijn oude goedkopere adresjes niet verlaten, maar als ik de centen kan missen ga ik me hier toch af en toe eens laten verwennen met moois denk ik

Een gedachte over “Fille d’O

  1. Ik heb krak dezelfde ervaring in de winkel, zeker een blijvertje. Ik had lang twijfels omdat ik een grotere maat heb en die modellen van fille d’o lijken dan wel bijna niemendalletjes maar het zit fantastisch. Bij mij was de keuze heel beperkt maar ik hoorde dat er plannen zijn en ik ben heel vrolijk buiten gestapt, can’t wait!

    Like

Reacties zijn gesloten.