Verjaardagsweekend

We maken ons hier op voor een heus verjaardagsweekend. Zoon wordt morgen vier. We kregen vanmorgen al het verjaardagsboek uit de klas mee (tegen morgen moeten er foto’s in, hebben geen printer thuis, driedubbele zucht). Als Zoon uit school komt gaan we cupcakes bakken. Morgen dan de grote dag met een feestje in de klas maar verder niet te veel. We moeten zelfs nog ergens een cadeau zien vandaan te toveren.

Maar zaterdag, dat is de dag. Dan komen er voor het eerst andere kindjes voor een feestje. En direct zes stuks. Bedoeling was om er vier te vragen, maar zijn beste vriend is deze zomer verhuisd en van school veranderd en ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat die zou komen, dus had er een reserve. En omdat hij niet kon kiezen hadden we ineens zes genodigden, die dan nog allemaal hebben toegezegd. Ik ben heel benieuwd.

En alsof dat nog niet druk genoeg is allemaal, komt zondag de familie en de meter. Ik ga maandag fris en monter op mijn werk staan, net tijdens een van de zwaarste periodes van het jaar…

Maar ach, mijn mannetje wordt maar 1 keer 4. Feesten is belangrijk! Nu nog alles logistiek in orde krijgen ( er moeten nog vrij veel dingen geregeld en gedaan worden)…

2 gedachten over “Verjaardagsweekend

  1. Hier ook altijd een dikke zucht als blijkt dat we de volgende dag foto’s moeten meegeven naar school: we hebben wel een printer-scanner, maar de printer werkt vaker niet dan wel, waardoor we eigenlijk alleen een scanner hebben. Ik ben hier nog holderdebolder naar mijn ouders gereden, omdat ik niet die moeder wilde zijn wiens kind geen foto’s mee had naar school.
    En hoera voor Zoon! Zotjes hoe snel de tijd vliegt!

    Like

Reacties zijn gesloten.