Bellewaerde

Gisteren voor het eerst Bellewaerde gedaan, gratis dankzij het werk van de wederhelft. Ik dacht eerst om thuis te blijven met de jongste, want onze meid van bijna twee is redelijk hard niet te doen bij zo’n gelegenheden; weglopen naar overal, boos worden als ze moet aanschuiven of ergens niet kan passeren, van niks bang zijn. Hoe hyper en intens broer ook is, op dezelfde leeftijd was hij een engeltje in pretparken. Maar thuiszitten zei me ook echt niks dus gingen we toch met het hele gezin richting Ieper.

En oef, het bleek een goede keuze. Ik was nog nooit in Bellewaerde geweest en geen idee hoe druk het er anders was, maar het was geen geweldig weer gisteren en aan de attracties voor de kleintjes moest je nooit aanschuiven. Dus hebben we enkel die gedaan. Zoon mocht op veel meer maar was niet aan te porren tot iets dat hij niet kende en was perfect gelukkig om samen met ons en de kleine zus alles te ontdekken. Zus was met haar 80cm nét groot genoeg. Maar ze rende en sprong om overal als eerste op te kunnen. We hadden de buggy bij maar ik denk dat Zoon er veel meer heeft in gezeten, die was wat lui, onze minimeid stapte, nee wat zeg ik, rende overal op eigen kracht naartoe.

Ik ken alleen maar Plopsa, maar Bellewaerde was zeker eens leuk. Geen Studio 100 geblèr uit 1000 luidsprekers dus ook eens wat rust in ons hoofd en maar 1 winkeltje met brol in plaats van 30 ofzo. De attracties voor de kleintjes zijn mooi gegroepeerd, klein speeltuintje erbij. Plopsa is wel wat mooier en moderner qua attracties en de dieren van Bellewaerde zijn tegelijk een plus- (mooi voor de kindjes) als een minpunt (want totaal dieronwaardig hoe die daar worden gehouden). Al bij al werd het een fijne dag en ik ben blij dat ik op het laatste moment toch besliste om mee te gaan.

Een gedachte over “Bellewaerde

Reacties zijn gesloten.