Ziek kindje en geen slaap

Ik heb hier al verteld dat ik geen doorslapende dochter heb en daar niks mee inzit maar oh boy er is een verschil tussen 1 of 2x een kwartier wakker en een ziek en zielig kindje. Ik weet niet hoeveel uur ik geslapen heb maar veel zullen het er niet zijn en aangezien ik altijd al wel vrij moe ben zit ik nu echt te sterven. En de koffie doet mijn hart letterlijk sneller slaan maar echt concentratie krijg ik er niet van. Een dag om snel te vergeten.

Geen idee trouwens wat er met de juffrouw scheelt want de wederhelft is er mee thuis en de wachtzaal van de huisarts was naar goede gewoonte veel te vol en hij is dus onverrichterzake naar huis gekeerd. Ik denk iets van oor/keel/neustoestanden. Ze is in elk geval maar zielig.

Het weekend was nochtans top. Zaterdag de hele dag bij Zoons meter op bezoek waar de kindjes in het zwembad mochten plonzen. Zondag een jeugdvriendin op bezoek die ik nog ken van de lagere school of misschien zelfs van de kleuterklas. We zien elkaar niet zo veel maar het deed toch enorm deugd om te horen dat zij nu ook (na een lange lijdensweg) zwanger is.

Morgen 1 september. Op onze school starten ze met een picnic in de tuin en op de speelplaats dus hopelijk regent dat niet uit. Ik heb in elk geval speciaal verlof genomen. Was van plan met de paar vrije uurtjes eens goed te gaan shoppen, ik heb al in geen eeuwen nog kleren kunnen kopen, maar het ziet er nu naar uit dat ik thuis zal zitten met een zieke dochter. In elk geval spannend, die eerste september. Niet meer zo degoutant spannend als vorig jaar, maar toch nog heel, heel spannend, hopelijk hou ik het dit jaar droog…

Een gedachte over “Ziek kindje en geen slaap

Reacties zijn gesloten.