8 kinderloze uurtjes

Gisteren hadden we eens een dag zonder kinderen. Of toch 8 uur. Het was hoog nodig om de batterijen eens op te laden. Weliswaar net vakantie gehad maar om het cru te zeggen is een week vakantie met de kinderen vaak vermoeiender dan gewoon te gaan werken. Leuker ook, natuurlijk, maar vermoeiender…

8 kinderloze uren dus. Zoals verwacht (en gevreesd) vlogen die om. Helaas geen terrasjesweer, dat was nochtans iets dat ik geweldig goed had zien zitten. Wat door de winkels struinen dan maar. Een nieuwe jeans en broeksriem gekocht en de wederhelft zijn cadeaubon laten spenderen bij Today is a Good Day. Niet makkelijk trouwens een goede jeans want ze verkopen alleen nog skinny of wijd en ik stam uit de tijd van de strech jeans en combats en heb daar absoluut geen zin meer in.

Rustig couscous gaan eten dan. Hondjes uitlaten. En dan tijd voor een koffie en brownie in de Bidon. Nog een klein stukje Breaking Bad (ik ben zo moe dat ik niet eens in afleveringen kijk omdat ik doorgaans midden in een aflevering al in slaap sukkel). En dan alweer naar de crèche om het gedochterte te gaan ophalen.

Wel nog een rustige avond quality-time met mijn meid want Zoon is gaan logeren bij oma. Samen in bad gezeten en wat gespeeld. Toch ook genieten.