Tattoo

 

Ik speel al jaren met het idee van een tweede tattoo. Ik vermoed al sinds korte tijd na de eerste eigenlijk. Regelmatig naar plaatjes kijken op het net, ideeën opdoen, af en toe eens iets bijhouden (lang leve Pinterest),… Een keer dacht ik dat ik het ontwerp had gevonden maar een jaar later is het nog altijd bij slechts een ontwerp gebleven dus dat zal dan toch niet het geval geweest zijn. Ik miste altijd de klik met een ontwerp, datgene wat maakt dat het meer is dat een mooi plaatje bij iemand anders en dat je wil dat het iets van jezelf wordt.

Na verloop van tijd begonnen enkele ideeën zich uit te kristalliseren. Iets met bloemen en iets op de enkel of rug. Ooit. Graag. Maar nooit iets concreet.

ik zag in een facebookgroepje enkele leuke dingen voorbij komen. En elders. En dan ineens, plots, werd het een concreet plan. Mooi ontwerp bij een online kennis, de mooiste andere inspiratiefoto’s verzamelen en eer ik het wist had ik een mail gestuurd met de vraag om daar iets mee te doen. Ik ben supertevreden met mijn eerste tattoo dus de mail ging gewoon direct naar Ienjas van Bodydesign. Enkele dagen later antwoord en een afspraak.

En dus gingen het gedochterte en ik vrijdag op pad. Ik had geen zin om een onbekende babysit te zoeken en te betalen voor zo’n uitje dus mevrouwtje mocht mee. Ik ging er wel niet van uit dat ze rustig zou zijn, maar Ienjas was op de hoogte en zag er ook geen graten in. Maar eens ginder heeft ze de hele tijd op mijn schoot gezeten, onder de indruk van de nieuwe omgeving en onbekende mensen. En eens de koudwatervrees over en ze op verkenning wou gaan konden we alweer naar huis.

Ontwerp besproken aan de pc en we kwamen eigenlijk direct tot een plan. Schets op de huid bevestigde dat idee. Een afspraak dan. Alhoewel dat ik had aangegeven dat een lange wachttijd geen enkel probleem vormt had ik nu het idee concreet werd, toch geen zin in uitstel en dus was het geen feest toen ik hoorde dat het niet meer voor dit jaar zou zijn. Maar na een tijdje zoeken in de agenda werd er nog een plekje gevonden. Eind september. Een half jaar wachten dus voor een ongeduldig iemand als mezelf is niet weinig maar het valt te overzien…

1 hele dag sessie of 2x? Waarom niet direct de ganse dag. Eerst de kindjes wegbrengen en dan de rest van de dag vrij voor mezelf. En de tattoo. Ik kijk ernaar uit. De eerste keer was niet pijnlijk en het is zowat dezelfde plaats (schouder) dus hopelijk valt het weer zo goed mee. Ik ben er in elk geval niet bang van (eerlijk waar, ik ben nochtans en angsthaas). Het wordt dus wat groter deze keer. Niet gigantisch echter. Gewoon goed. Ben behoorlijk in mijn nopjes, valt het op…

3 gedachten over “Tattoo

  1. Ik had dit getypt met de iPad op reis en de links waren eruit gevallen, oa naar de eerste tattoo 🙂 Inmiddels hersteld!

    Like

Reacties zijn gesloten.