Ready for the weekend

Nog een half uur rust terwijl de Dochter slaapt en dan is Zoon alweer uit school. En zit het rustige deel van mijn vrije vrijdag er alweer op. Maar de zon schijnt (ook al is het berekoud) en het weekend staat voor de deur.

Omdat een goede vriendin niet kon komen voor mijn verjaardag bijna 2 maanden geleden, zou ze morgen komen samen met haar dochtertje. De dochter heeft koorts dus nu is het niet zeker of ze komen. Life with kids… Maar als de dochter te ziek is dan komt de vriendin even alleen en gaan we samen lunchen. Dus welk scenario ook, met of zonder baby, peuter en kleuter, het zal wel gezellig zijn. Staan nog op de planning voor morgen: brood bakken (mijn nieuwe vaste bezigheid in het weekend, superleuk en superlekker) en inkopen doen.

Zondag dan wil ik Trouw met mij gaan zien. Ik heb voor mijn vorige verjaardag cinematickets gekregen die volgende week vervallen en dus moeten we wel naar de film. Het was even zoeken voor een babysit aangezien de gever van de tickets die normaal zou komen ziek is, maar schoonbroer- en zus willen wel invallen.

Vanmorgen voor het eerst de stad ingetrokken met dochter in draagdoek op de rug (al 1x eerder Zoon van school gaan halen maar dat is niet ver en 1x in de draagzak maar toen zat ze echt niet goed). Ze zat echt goed en viel knal in slaap. Het was leuk, ik had mijn handen vrij om te shoppen. Normaal draag ik ze op de buik maar ze wordt zo groot dat ik dan niet meer goed kan zien waar ik stap… Wel oefenen op een andere rugknoop want in de ruck die ik nu had geknoopt (de makkelijkste rugknoop) woog het wel vrij zwaar.

Een gedachte over “Ready for the weekend

Reacties zijn gesloten.