Ditjes en datjes

’t Is weer full house. De honden hebben twee weken bij mijn pa gelogeerd (die gaat er dan ineens mee naar de dierenarts. Rara, Luca is te dik) maar zijn sinds zaterdag dus terug bij ons. Leven in huis dus, met die twee oude langpoters en dan onze peuterZoon. Zoon ziet ze toch zo graag, zijn ‘wafwafs’, toeta en figo, hij probeert ze de ganse tijd te knuffelen…

En morgenvroeg zouden de mannen van de verbouwing weer verderdoen, na twee weken stilte. Daar ben ik niet rouwig om want het begint serieus te korten naar de bevalling, toch gezien wat er nog allemaal moet gebeuren. Maar we doen op’t gemakje voort, zo is beslist dat nr 2 twee meters zal krijgen en het geboortekaartje is nu ook bijna definitief.

Ondertussen kijk ik na maanden enkel DVD en digicorder eindelijk weer eens tv. Vier is begot niet slecht gestart. Tom Waes zijn reisprogramma was geweldig, zelfs al kan ik Waes normaal gezien niet uitstaan. De Slimste Mens is nog altijd vrij entertainend, de voetbalvrouwen in Komen eten ronduit hilarisch en dat gedoe op de rechtbank is ook niet slecht. Nog nooit zoveel tv gekeken de voorbije jaren denk ik dan.