Gyproc

Zondagavond zijn we weer naar ons eigen huis kunnen verhuizen. Het was op zich best leuk bij de schoonouders, maar het werd toch stilaan tijd, kreeg teveel het gevoel op andermans kosten te leven. Al was het best fijn om een kleine week lang voor bijna niets te moeten instaan…

De Portugese werklui hebben tot zaterdag 14u doorgewerkt en toen konden wij (lees: de wederhelft en zondag ook de schoonmama) pas aan de grote opkuis beginnen. Maar zondagavond hadden we weer een bed, oef.

We hebben nu dus in onze slaapkamer en de twee kinderkamers gyproc plafonds en in de kleinste kinderkamer ook veel gyprocwanden (schuine wanden onder het dak).

Ik had gehoopt dat de werkmannen meteen verder zouden gaan met de werken maar maandag kwam er dus niemand opdagen. Blijkt dat ze deze week niet komen, nog geen idee van exacte datum waarop de werken hervat zullen worden, hangt blijkbaar af van levering van het raam. Daarna pas gaan ze pleisteren. En dan kan al de rest; laminaat, afwerken verwarming, loodgieterij en electriciteit.

Eerste foto is de huidige staat van de kleinste kamer, met de gyproc wanden ziet die er al veel afgewerkter uit dan de grote kamer, waar ze meer gaan pleisteren (tweede foto).

gyproc1.jpg

 

gyproc2.jpg