Verbouwing: slaapkamer

Dit weekend onze slaapkamer leeggehaald, ze komen deze week het honderd jaar oude beschadigde plafond eruit halen en een nieuw steken. Omdat het kapot is gegaan door de verbouwing van de verdieping erboven. Waardoor wij dus enkele dagen slaapplaatsloos zijn en gaan kamperen bij de schoonouders.

Maar eerst dus alles afbreken en naar beneden slepen waarbij mijn bijdrage gezien de buik zich beperkte tot babysitten en morele steun. Vannacht sliepen wij op een matras op de grond, naast de honden dus die daar altijd op hun kussen liggen, en Zoon in zijn reisbedje. Dat ging verbazingwekkend goed, zo kamperen in eigen huis. Klein beetje lastiger om met de buik uit bed te raken maar voor de rest vond ik het nog wel knus.

Ondertussen werk ik thuis omdat ik vandaag nog eens naar de kliniek mocht voor een echo (alles prima), terwijl de werkmannen hier binnen en buiten lopen en ik probeer de honden vooral binnen te houden. En vanavond dan alles en iedereen de auto inladen en op naar de boerebuiten en de slaapzetel…