Bezig

Mijn ogen vallen dicht van de slaap. Helaas moet ik nog tot 21u werken vandaag, oftwel 22u30 eer ik thuis ben. Het is anders best al een lange dag geweest…

Om 6u ging de wekker van de wederhelft. Iedereen wordt daar een beetje wakker van. Ik hoor Zoon onrustig woelen in zijn bedje, de honden idem dito op hun kussen. Ik lig naar dat alles te luisteren en vraag me af wie er eerst wakker gaat worden.

Om 6u30 is het dan zo ver. Zoon begint te tateren in zijn bedje. Hop, naar beneden, zijn flesje de microgolf in. Ik besluit hem maar meteen in bad te stoppen.

Daarna spelen we wat en tegen 8u gaan we op pad. Zoon in de draagzak, eerst de honden een ochtendplas laten doen aan het einde van de straat, honden weer binnensteken en rechtsomkeert naar de crèche. Terug naar huis en wat opruimen, was plooien, van die dingen.

Omdat ik vandaag zo laat moet werken, moet ik ook maar laat beginnen. Eerst nog eens een echte wandeling met de honden zodat ze meerdere plasjes kunnen doen en niet in huis plassen. Tegen half twaalf naar het station vertrekken.

13u ben ik op mijn werk. Druk druk druk. Onze spreker voor de vorming vanavond heeft last minute afgezegd dus moeten mijn baas en ik zelf die vorming geven, gelukig hebben we beiden nog wel een presentatie die gerecycleerd kan worden.

Maar ondertussen is het half 8. Tegenwoordig val ik zowat stipt om 21u van pure vermoeidheid in slaap in de zetel. Vanavond niet dus. 

En morgen begint de dag weer ergens tussen 6 en 7 en doen we een vroege shift, 7u40 de deur uit dus. Het wordt een korte nacht.