Aftellen

Nog 3 dagen eer we via Meldjeaan.be nieuws krijgen of we Zoon mogen inschrijven in een van onze twee favoriete scholen. Spannend. Want school nr 3 zie ik eerlijk gezegd niet zitten. Maar nog altijd beter school nr 3 om de hoek dan geen plaats in een school in de buurt. Maar echt liever niet. Ik krijg buikpijn als ik die ukjes in hun uniformpje zie.

Nog 3 weken eer we op groot avontuur vertrekken, met Zoon erbij de grote plas over op naar California! We hebben nog steeds wat voorbereidingswerk en nooit genoeg tijd om er mee bezig te zijn, maar het leeuwendeel van de reis is in orde; vlucht, huurauto, reispas, bijna alle accomodatie al geregeld, reisroute.

Nog ?? eer de lente eindelijk in het land is. Ik ben de sneeuw en de kou ZO BEU he. Sjaal, muts, handschoenen, baby inpakken, honden hun trui of jas aan. Als ik naar buiten wil ben ik eerst een kwartier bezig met iedereen aan te kleden. Bah. Gelukkig lengen de dagen al aardig. Het is tegenwoordig nog licht als ik om 18u vertrek om het werk. Zalig.