Lief van Difrax

Twee weken geleden stond ik ’s morgens in alle vroegte op voor een hongerige zoon. Flesje 35 seconden in de microgolf. Tot het ontplofte. Zeer vreemd: op het flesje stond een grote bult en in die bult zat een gaatje. Niet echt goed. Het was een flesje dat van in het begin een beetje raar had gedaan, het was snel dof geworden en er stonden ook groeven in ook al had ik er niks vreemd mee gedaan behalve wat een mens normaal doet met papflesjes; steriliseren en opwarmen.

Ik ontdekte dat er op de site van Difrax een formulier was voor een flessenklacht. Ook al was het Zoons eerste flesje (makkelijk te herkennen omdat het net dit was dat zosnel dof en gegroefd was geworden), het was uiteindelijk nog geen jaar in gebruik en dan is het toch maar vreemd om zo te ontploffen.

Ik kreeg een dag later echter al reactie dat we een nieuw flesje kregen en maandag zat dit pakketje in de brievenbus. Niet enkel een nieuw flesje, maar ook een superschattige ‘sorry’ én een zachte slaapknuffel voor meneer. Wauw! Merci Difrax!

difrax, papfles, sfles