USA 2013

De voorbije dagen hebben we elk vrij moment (lees: wanneer Zoon slaapt) besteed aan reisopzoekingen. En het levert op, na een overleg met onze reisgezel Jeronimo gisteren ligt de route helemaal vast.

Zoals altijd doen we alles zelf, in de VS is dat ook niet zo moeilijk, je kan van hieruit alles opzoeken en regelen. Links en rechts kregen we al goeie tips.

We vliegen op San Francisco, rijden na 4 nachten door naar Yosemite (2 nachten), naar Death Valley (2 nachten), dan 2 nachten viva Las Vegas en dan weer de natuur in met eerst twee dagen de Grand Canyon en dan Bryce en Zion National Park en Monument Valley om ten slotte via de kust weer richting San Francisco te rijden.

De vluchten zijn geregeld en we hebben ook al 1 hotel vastgelegd (een cottage in een uithoek van Death Valley). Met twee andere zijn we bezig. Al de rest wordt nog opzoekwerk. Ook de auto moeten we nog boeken.

Het zal wat zijn. We gaan alle seizoenen zien, in Yosemite en Bryce zal er nog sneeuw liggen en is het nog winter, in Death Valley kan het 27 graden zijn en in Vegas en Frisco rond de 20.

We hebben nog heel wat te doen, onze reispaspoorten vervallen binnenkort en moeten dus opnieuw aangevraagd. We moeten nog eens nagaan of we nog schoenen of kleren nodig hebben voor de parken. En eens zien wat er allemaal meemoet voor Zoon, ginder reisbedjes huren in de hotels (zouden onveilig zijn) (maar Amerikanen panikeren supersnel wat dat betreft) of eentje kopen in de Wallmart, dat soort dingen.

Ik kijk er enorm naar uit!

Een gedachte over “USA 2013

Reacties zijn gesloten.