Geveld 2

Deze morgen naar de huisarts, een onbepaald virus dat zich op mijn luchtwegen heeft gezet. Heb twee puffertjes gekregen die het mijn longen wat makkelijker moeten maken en voor de rest een week rusten. Niet makkelijk aangezien Wederhelft en Zoon ook ziek zijn, straks met Zoon naar de kinderarts. Ik ga al blij zijn als dit overgaat. We zijn nu al een week alledrie ziek, de ene dag gaat het weer wat beter en de volgende dag ligt er minstens een van ons totaal in de lappenmand. Ik dacht dat een weekend uitzieken ons er weer allemaal bovenop zou helpen, maar het werd gewoon nog slechter. Als ik vroeg ga slapen lig ik eerst een uur of twee nonstop te hoesten om dan te kunnen opstaan omdat Zoon elke avond/nacht 1 keer zijn bed onderkotst (overdag niks aan te merken, hij wil niet veel eten maar ook geen gebraak, maar tussen 23 en 1u is het al elke dag prijs geweest sinds vorige week). Al een week alledrie zielig dus, niemand fit genoeg om de rest te soigneren en het duurt nu al zo lang dat een mens er compleet down van raakt. En de honden worden zot van binnen te zitten. 

Ik hoest en kuch mijn stem compleet weg en zou veel liever gaan werken; 2 van mijn 3 collega’s zijn chronisch ziek en het was aan mij om de vervanger in te werken en de stages in goede banen te leiden. Niet dus.

Pfffff, viruskes. Je kan er niet eens iets tegen innemen of doen. Behalve slapen. Maar Zoon is elke ochtend stipt wakker. Volgend weekend MOETEN we allemaal genezen zijn, dan is het het eerste van zijn twee verjaardagsfeesten en ben daar al zo lang naar aan het uitkijken…