Busy Saturday

’s Morgens heel vroeg naar de Colruyt. Dan naar de bib (boete betalen) en de juwelier (nieuwe batterij horloge). Eten. Wandelen met de honden. Shoppen: Zone 09 shoppingdag. In Paleis maar 1 bloesje gekocht maar wel Zoons muts verloren. Dus naar Petit Zsa Zsa voor een nieuwe muts. Naar Hema voor bodies met lange mouwen want ik was deze week tot de conclusie gekomen dat we die niet hebben in maat 74 en maat 68 wordt stilaan toch wat krap. Naar Zoot omdat ik daar twee weken geleden mijn droomjas in de etalage had zien hangen. Ondertussen lag Zoon te slapen in de draagzak dus passen was een beetje moeilijk. Naar huis, Zoon afzetten, alleen terug naar de winkel, jas kopen.

jas.jpeg

Met de honden gaan crossen tussen de afgevallen bladeren. Met Zoon spelen. Eten, afwassen en opruimen, nog een wasje draaien en ophangen, met Zoon boekjes lezen, Zoon in bed leggen.

Ik ben doodop…. En heb het idee dat mijn voeten een goeie halve centimeter gekrompen zijn want heb alle bovenstaande dingen te voet gedaan en de helft met 8 kilo baby in de drager.

Morgen Lazy Sunday. En heel hard hopen dat we langer kunnen slapen dan tot 5u, aangezien het winteruur wordt en Zoon doorgaans rond 6u wakker wordt…