Shoes

Vrijdag kreeg Zoon zijn eerste echte schoenen. Leren slofjes had hij al en die zien behoorlijk af nu hij er ook buiten mee rondhost. En aangezien hij nu ook echt officieel stapt, was het toch een beetje tijd voor zijn eerste echte schoentjes. Zeker omdat het ondertussen herfst is en al een beetje kouder.

En dus trokken we naar Petit ZsaZsa voor nieuwe Bobuxjes, deze keer niet de soft sole dus maar de Step Ups, zogezegd ontworpen speciaal voor startende stappertjes. Er was maar keuze uit 1 model, maar het was een model dat we meteen erg mooi vonden dus de keuze was snel gemaakt. Zoon stapte met zijn schoenen aan recht op de opblaasbare dieren zoals hij er thuis ook eentje heeft. 

bobuxjes.jpg

Ik heb trouwens niks anders gekocht, ook al puilt die winkel uit van de zalige kinderspullen. De eerlijkheid gebiedt me wel om op te biechten dat Zoon en ik vrijdag het huis waren ontvlucht waar allerlei mensen allerlei dingen in orde aan het zetten waren (ventilatiesysteem, gordijnen, poetsen,…) en we in de Hema nog wat gerief hadden gekocht. Ik was weer wat overambitieus geweest en heb nog altijd spierpijn in mijn armen na die dag naar huis te hebben gesleept (te voet, dus):

  • 3 cd’s
  • 1 butternut pompoen, 1 courgette, 2 meloenen, enkele wortels en 3 appels
  • een slaapzak, 2 T-shirts met lange mouwen en een paar wantjes
  • 8 kilo baby in de carrier

Het was vooral de combinatie pompoen, meloenen en baby die het hem gedaan heeft, vermoed ik zo…