Uitgeslapen?

Vandaag moet ik maar om 12u beginnen werken (tot 20u) dus ik kan uitslapen. Wat uiteraard buiten Zoon gerekend is, want uitslapen doet hij niet meer sinds zijn 4 maanden. Maar slapen tot 7u, half 8 would be nice.

6u.

Om 6u stond Zoon recht in zijn bedje, klaarwakker. Ok, voeding gegeven (lang leve borstvoeding, een mens slaapt gewoon nog een beetje verder terwijl hij eet) en dan… slapen?

Niet dus. Hij was overduidelijk nog heel moe. geeuwen, in de oogjes wrijven, maar in plaats van te slapen verzette hij zich en friemelde het ganse bed door, al huilend. Na drie kwartier alles uit de kast halen om hem nog een beetje te laten slapen, dus maar opgestaan.

Ontbijten, beetje prutsen en dan met de honden gaan wandelen. We zijn de straat nog niet uit of hij ligt zalig te ronken in de draagzak. En ondertussen, anderhalf uur later ronkt hij gewoon verder in zijn bed. En dat lapt hij me dus elke dag he 🙂

Ik heb by the way helse keelpijn en op de thijmsiroop die ik in huis heb na mag ik dacht ik niks pakken (borstvoeding dus). En het is al de zoveelste keer, dit jaar, denk dat ik minstens maandelijks zo’n keelpijndagen heb. Al was het de laatste weken, sinds er toch iet of wat van zomer sprake kan zijn, merkelijk beter. En dan nu een httegolf en toch weer. Maar op het werk lopen er nog mee rond en de halve creche snottert en kucht dus ja, echt ver moet ik het precies niet gaan zoeken…