Gaan stappen in Yport

Gisteren nog eens een poging tot wandelen gedaan. Na enig verloren lopen slaagden we er toch in de wandeling te doen zoals ze op de kaart stond. Acht kilometer, terrein moeilijkheidsgraad twee (van drie) en het verloren lopen erbij, ik schat dat we toch zeker tien kilometer hebben afgemaald. En dat bij 27 graden en ik met Zoon van 7.5 kilo op de buik.

Het was een leuke wandeling, eerst stijl omhoog en dan een groot stuk door een bos. Het wegeltje door dat bos was wel redelijk uitdagend, meer een droge rivierbedding met grote en kleine stenen en putten tot 40cm, soms durfde ik echt wel niet snel te stappen uit angst te struikelen en bovenop Zoon te vallen. Het laatste stuk van de wandeling liep bovenop de krijtrotsen, met adembenemend zicht op Yport en Fecamp.

We kwamen trouwens zo goed als geen andere wandelaars tegen…

’s Avonds helaas een hysterische baby die alleen wou brullen en niet slapen of spelen. Het is nog maar de tweede keer deze week en op alle andere momenten hebben we hier zowat het perfecte kind mee op reis, maar gisterenavond drie uur lang van klagen tot krijsen, dat was geen cadeau.

Vannacht gewekt door het onweer en vandaag is het hier aan het gieten. Weg vakantieweer. We hebben gelukkig onze regenjassen bij en gaan straks vermoedelijk nog eens naar Fecamp, het Benedictinepaleis bezoeken, droog en warm.