Shopping

11 juli hadden zowel Teerbeminde als ikzelf vrij. Na het ontbijt, de ochtendwandeling met de honden en een plonssessie in bad bracht ik Zoon naar de crèche en trokken wij de stad in voor een shoppingsessie. Niet zonder resultaat:

iPhone 057.jpg

Een geweldig bloesje met giraffen van bij Petit Zsa Zsa, op de groei gekocht (een 80 en Zoon draagt nu 68 en soms ook nog 62).

Zijn allereerste slofjes (met op de achtergrond het vaderdag-knutselwerkje):

iPhone 062.jpg

De week voordien had ik bij Klein Spook een wasbare zwemluier besteld voor op reis:

iPhone 061.jpg

Zelf had ik al maanden een horloge nodig. Maar ik vond nergens wat ik zocht. Ik heb fijne polsen en ik wou dus een heel fijn horloge. Vrij klassiek, liefst met een leren bandje. Eigenlijk was mijn huidige horloge perfect, maar het was afgebroken aan de plaats waar het bandje moet komen en echt onherstelbaar. Na enkele weekends alle etalages in Gent afschuimen zag ik dan toch twee modelletjes die me konden bekoren. Het werd het deze, met wisselbaar bandje:

horloge.jpg

 

Je kan het niet zien, maar het typerende is dat het horloge zelf zeer dik is en het design is geïnspireerd op een stationsklok. En het is voor de rest klein en fijn, ben er wel zot van.

Tot slot kocht ik nog een jeans. Was zeer verheugd dat mijn vermoeden bevestigd werd en ik geen 28 nodig had, mijn maat sinds jaar en dag, maar een 27. zeer strelend voor het ego, dat kan ik je verzekeren. Wat borstvoeding niet allemaal kan doen voor de lijn, want aan sporten of weinig eten kan het niet liggen, ik eet me te pletter. Zo gingen we die middag ook gezellig op restaurant om ons vijfjarig huwelijk te vieren, bij ons favoriete Siciliaan. Ik had een geweldig gerecht, met burrata, prei, tomaat, heel simpel maar o zo lekker. En dan een aarbeibavarois als dessert. Njammie!