Ziekenhuis

Sinds zondagavond ligt mama weer in de kliniek. Ze had al meer dan een week koorts en van zodra die over de 38 graden ging, moest ze opgenomen worden. Ondertussen dus al enkele dagen in het ziekenhuis en de koorts blijft op en af gaan, ondanks de verschillende soorten medicatie die ze toegediend krijgt. En weer wordt iedereen een beetje pessimistischer.

Eerst zag het er goed uit, bloedwaarden werden beter en koorts bleef onder controle dus zou ze vrijdag een zwakke voem van chemo kunnen krijgen. Maar ondertussen is dat almaar twijfelachtiger aan het worden. En ze heeft die chemo nodig om te kunnen leven. Eergisteren kreeg een kamergenoot van haar al te horen dat de chemo niet zou kunnen doorgaan en dat ze met palliatieve zouden overleggen wat er nog mogelijk was. Palliatieve. Je kan je voorstellen dat mijn mama en bij uitbreiding wij allemaal er verre van gerust in zijn.

Door die opname kan ook de geplande familiebijeenkomst niet doorgaan. Elke keer valt alles wat we plannen in het water. Het is gewoon niet eerlijk. Ik hoop nu dat we dit weekend eindelijk eens op bezoek kunnen gaan. Want ik heb ze al drie weken niet meer gezien en dat is veel te lang.

2 gedachten over “Ziekenhuis

  1. ik hoop dat je ook gauw bij je moeder op bezoek kunt gaan… Dat zal u moeder zeker goed doen. En duimen dat de chemo toch wel door kan gaan aanstaande vrijdag…
    ik wens jullie allemaal veel sterkte toe…
    groetjes Bianca

    Like

Reacties zijn gesloten.