The horror

Gisteren voor het eerst in mijn leven op spoed gelegen. Bah zeg. Was al een week op de sukkel met de borstvoeding, maar omdat ik geen koorts had tilde niemand er zwaar aan, heb nochtans een vroedvrouw ingeschakeld, de huisarts, naar de gynaecoloog gebeld, vrienden, de boodschap was overal hetzelfde; geen koorts dus zal wel overgaan, die ontsteking. Ik kreeg er echter een steeds slechter gevoel bij en de vroedvrouw ook en dus stuurde die me zaterdag naar de huisarts van wacht en vandaar ging het dan recht naar de spoed, want de ontsteking was zoals ik al vreesde een abces geworden. Ik had de chance dat mijn eigen gyn van wacht was en dus heeft zij het gisteren opengesneden, er kwamen hopen vuiligheid uit, gyn schrok er zelf van.

Nu zit ik hier dus met 1 borst met een open wonde met een wiek om te draineren, elke dag thuisverpleging, ze is zonet geweest en er kwam weer hopen viezigheid uit, we waren niet snel genoeg met de compressen, bah. Ondertussen mag/moet ik verder borstvoeding geven want zoiets leg je niet stil op 1 dag blijkbaar, raar hoor, baby aanleggen op 4 cm van een gapende wonde. Gelukkig doet het aanleggen nu met wonde minder pijn dan ervoor, da’s het rare.

Bah, wat een avontuur, dit verteld niemand je ooit op voorhand…

2 gedachten over “The horror

  1. Bah! Niet tof! Hoop dat je snel beter wordt en dat je dan eindelijk eens van die borstvoeding kan genieten. Want echt, ik heb de eerste twee maanden ook echt gesukkeld met die borstvoeding (spruw, ook heel plezant), maar de drie maanden daarna vond ik voeden echt héérlijk.

    Like

Reacties zijn gesloten.