Schatjes

De mensen van The Book Depository zijn schatjes, echt waar. Begin augustus bestel ik 6 boeken bij hen. Na een goeie week komen er 4 toe, drie dagen later nog eentje, maar het zesde blijft achterwege. Vorig jaar eens dikke problemen gehad met De Post, zowel ik als Teerbeminde hadden besteld en die boeken worden per stuk verzonden en de postbode kon volgens mij de humor van 15 aparte pakjes terwijl wij (wie wel) nooit thuis zijn op het uur van de postbedeling duidelijk niet inzien. Na veel geknoei en gevloek in het postkantoor heb ik toen al mijn boeken op 1 na kunnen recupereren, die ik gratis opnieuw toegestuurd kreeg door The Book Depository. Mijn wederhelft had besteld via Play.com en die deden moeilijk, hij heeft zijn verloren gegane boek nooit gezien.

Er ging dus een alarmbelletje toen vorige week mijn vermiste boek nog steeds niet terecht was, zeker omdat ondertussen een later geplaatste bestelling wél al netjes aangekomen was. Waarop ik mail naar The Book Depository en het meld, waarop zij meteen aanbieden om a free replacement te sturen. De avond nadien ligt het verloren boek alsnog in mijn bus. Ik profiteer niet graag en heb meteen gemaild dat ze de extra levering mochten annuleren, maar het boek bleek al op weg. En de schatjes sturen dan nog een mail dat ik het extra boek mag houden en dat ze zich nogmaals excuseren voor alle opgelopen ongemakken. Hoe lief kan je zijn. Qua klantenservice kan dat echt tippen, geen vieze formulieren of gedoe, gewoon even iets melden en ze lossen het meteen op. Wauw.

Maar ik zit binnenkort dus met twee exemplaren van vampier-weerwolf-chicklit Silver Borne en ik denk niet dat ik veel mensen ken die daar even verslaafd aan zijn als ik…

2 gedachten over “Schatjes

  1. Meh. Ik dacht “ik ga eens kijken, ik ben nogal into vampieren enzo” maar ten eerste lijkt het me een zoveelste boek uit een reeks die ik tot een minuut geleden niet kende, en ten tweede klinkt die uitleg als een stationsromannetje maar dan met vampieren en weerwolven.
    Prove me wrong?

    Like

  2. @Liesbet: het eerste klopt, het is deel 4 uit een reeks, dus dat maakt de zaak er nog wat lastiger op. Het is wel iets boven het stationsromannetjesniveau; het is zeker geen literatuur maar het leest vlot weg, genre de Sookie Stackhouse serie, spannend en pretentieloos entertainment. Als jij trouwens tips hebt voor leuke vampieren/fantasyboeken, laat maar komen, ben altijd op zoek naar nieuwe toffe reeksen (het mogen er ook van niveau zijn 🙂 ).

    Like

Reacties zijn gesloten.