Verhuisplanning

We vonden een betaalbare verhuisfirma, uiteraard de weekends al bezet dus verhuizen we volgende week dinsdag.

We, ’t is te zeggen, mijn wederhelft, zijn broer, zijn moeder en de twee verhuizers. Ik kan die week geen enkele dag verlof krijgen; dinsdag en woensdag kick-off meeting van het internationaal project waaraan ik meewerk samen met organisaties uit Duitsland, Zweden en Tsjechië die op dinsdag allemaal in Brussel zullen neerstrijken. En vrijdag een studiedag waar ik een ander project moet voorstellen. En zaterdag vertrekken we op reis. Of hoe de drie drukste dingen van dit jaar allemaal in dezelfde week vallen. Wat trouwens ook al bij onze verhuis naar het appartement zo was eind vorig jaar. Maar kom.

Daarom zijn we dit weekend al begonnen met inpakken. Eerst nog wat verhuisdozen schooien en dan al de helft van ons gerief erin gestapeld. Nog niet alles, want het is nog een week, natuurlijk. Zaterdag nog eens van werfopvolging gedaan en een rits kleine mankementjes ontdekt, zoals een lichtknop die een meter te ver geplaatst is waardoor die in de keuken staat en er in de inkomhal geen lichtknop is. Hopelijk zetten ze dat nog recht zonder al te veel miserie voor de mooie, nieuwe pleister.

Zaterdag ook al een eerste van een rij bezoeken aan Ikea, want we hebben wel een en ander nodig uiteraard. Blijkbaar hebben ze daar nu trouwens ook een veggie menu, dus zijn er ineens snel blijven eten, weer tijd uitgespaard.

Voor de rest zoek ik ontspanning in kleine dingen als Komen Eten, de boeken van Anne Rice (schitterend!!!) en The Sopranos (beter laat dan nooit, geweldige ontdekking!). En onze twee langpoters natuurlijk.