Hoop en wanhoop

De verbouwsaga gaat verder. Twee buurmannen zijn kwaad en beweren dat ze waterschade hebben geleden en een claim gaan indienen. Een ervan krabbelde al terug, wat de ander betreft is het afwachten. Gelukkig is dit iets voor de aannemer om zijn hoofd over te breken, dankzij een werfverslag van de architect waarin nog eens benadrukt is dat bepaalde dingen beter afgedekt moeten worden zitten wij zelf denk ik wel safe. We moesten dringend een voordeur kiezen en zaten in de knoop tussen veel te dure modellen en modellen waar geen brievenbus meer in te persen valt maar kozen dan toch iets waar we ons redelijk in kunnen vinden. We tekenden bij Het Keukenhuis maar achteraf bleek er een vergissing gemaakt te zijn wat betreft het soort oven dat we willen, een vergissing van 1.500€. We bekijken nog hoe we dat verder oplossen. En vandaag het nieuwste hoofdstuk, door bepaalde leidingen te vergeten op te nemen in het badkamerplan komen we plots 20cm te kort en moet de inloopdouche 20cm ingekort, maar ik ben bang dat een inloopdouche van 1m40 lang te kort zal zijn en gaat spatten. Alternatief is de opstelling overhoop gooien en het bad van kant wisselen met de lavabo. Pfffft.

Maar erg veel ben ik er niet mee bezig. Toch niet nu. Heb andere dingen aan mijn hoofd. Tussen hoop en wanhoop, daar bevind ik me nu al een week. En het kan nog even duren. Alles of niets, donderdag weten we meer. Het moment van de waarheid, ik kijk ernaar uit en toch ook weer niet. Bang voor slecht nieuws.

Ondertussen ben ik blij dat ik kan komen werken en dat de problemen daar zo groot zijn dat ze me helemaal opeisen. Vandaag mijn planning voor 2011 bekeken en erop uitgekomen dat als ik alles doe wat erop staat, het zou neerkomen op 2 FTE. Hm. Dat vonden zelfs de bazen wat veel 🙂 Ik ga dus wat hulp krijgen en daar ben ik wel erg blij mee, ben het solowerk een beetje beu.

Een gedachte over “Hoop en wanhoop

Reacties zijn gesloten.