De dingen worden concreter

Aangenaam verrast was ik van’t weekend door More human than human van Alex Agnew op tv. Ik had er echt geen idee van dat die zo grappig was, heb bijna geen seconde zonder grijns op mijn gezicht gezeten. Enkel die half-uur-durende-kotsgrap, die werkte nogal op mijn eigen maagreflexen… Maar voor de rest, geweldig en met stip gepromoveerd tot een van mijn favoriete comedians!

Die uitzending op tv was samen met de twee uurtjes cinema tijdens The Social Network dan ook de enige echte ontspanning die er van’t weekend inzat. Niet dat het geen fijn weekend was, heb me uitstekend geamuseerd, maar het was wel hard werken.

Zaterdag stond de wekker al om 8u (voor een koppel zonder kinderen mag dat ‘vroeg’ genoemd worden, of op zijn minst ‘op tijd’) en reden we naar Brugge voor een bezoek aan badkamerspecialist Desco (die van Gent is helaas gesloten voor – hoe ironisch- een verbouwing). Het was reeds ons derde bezoek, dus we beginnen wel te weten wat we willen. Tijd dus voor een offerte en plan, dat de boel meteen nog een pak concreter maakte.
Ik ben tevreden met de geboden service! Onze nieuwe badkamer begint er geweldig goed uit te zien! Aan een wand komen een ruime inloopdouche (rainshower van Hans Grohe), een kast waarin de verwarmingsketel wordt ingewerkt en dan ofwel het Happy D-bad van Duravit, ofwel de Squaro van Villeroy & Boch. Aan de overkant dan een toilet (Subway van Villeroy & Boch of Starck III van Duravit), het badkamermeubel van Happy D (waar ik helemaal verliefd op ben en dus ook zonder het bad overweeg te kiezen) en de verwarming.

Al is er nog ruimte voor verandering en kans dat het bad van kant verandert bijvoorbeeld.

Zondag was het dan keukentijd en lieten we een plan uittekenen bij Ilwa. Ook daar zeer tevreden van. De verkoper kwam met goeie ideeën aan, maar luisterde ook naar wat wij wilden en deed goeie voorstellen als we het zelf even niet wisten. Wordt zeker vervolgd.

We zijn ook twee minuten binnengelopen bij Dovy, maar daar zien ze me niet gauw terug. Niet dat ze daar iets fout deden ofzo, maar voelde me al niet goed bij hun reclame, hoorde van de architect al slechte dingen over hun opdringerigheid en agressieve verkoopstechnieken (‘beslis nu en krijg een gratis blablabla’, kan ik niet tegen) en kreeg ook niet meteen een klik bij het rondlopen in die winkel. Dus niet echt de moeite om daar een offerte te gaan vragen, was trouwens ook al redelijk moe van een uur te zitten overleggen en denken bij Ilwa.

2 gedachten over “De dingen worden concreter

  1. Oh wat leuk! Drie keer naar de winkel, ik ken dat. Beslissen kan lastig zijn, ik had natuurlijk al wat voorsprong met de werken in Mariakerke. Hier komt ook een regendouche, een euphoria ofzo, de starck III is wel vervangen door een goedkoper exemplaar.

    Like

Reacties zijn gesloten.