Happy D

Omdat vooral Figo jankt als hij alleen zit op het appartement, zitten de honden nu al de ganse week bij mijn ouders. Maar omdat Teerbeminde morgen in Gent kan werken, gaan we ze vanavond ophalen. Hoe rustig en stressloos het ook is (samen naar Brussel komen om te werken ipv in shiften om de honden uit te laten), ik mis ze enorm, die twee langpoters…

Voor de rest is het superleuk wonen in ons klein appartement. Lekker warm, waar het in ons huis altijd om te bevriezen is. Alles open en dicht bij elkaar, zodat je overzicht hebt. Muisstil ’s nachts terwijl het thuis nooit stil is met de bussen en studenten op straat. I love it. Al blijft een eigen huis natuurlijk op zich nóg toffer, eens de verbouwing klaar is en ons huis ook open, nieuw en wat warmer gaat zijn, verhuis ik er met veel plezier terug naartoe, dat spreekt.

Weinig verandering in drukte de laatste weken. We zijn bijna 24u per dag bezig met de verbouwing. Gisterenavond met een half oog naar de fantastische Vlaamse Hollywoodvrouwen gekeken en met het andere naar kranen, baden, douchebakken, douchewanden, badkamermeubels,… Wat de badkamer betreft zit ik in tweestrijd tussen de strakke, rechthoekige lijnen van het Squaro bad van Villeroy & Boch aangevuld met een vrij strakke waskom en minimaal meubel en de ronde lijn van het Happy D bad van Duravit met bijpassend retromeubel. Dat op zich niet te betalen is, maar in de promo staat in een bepaalde winkel (allez, het toonzaalmodel…).