Zen

Morgen grote verhuis naar het huurappartement waar we tijdens de verbouwing aan ons huis gaan wonen. Verbouwing start pas 3/11 maar omdat we het weekend van 1/11 familiale verplichtingen hebben, moet het dit weekend.

VIJF minuten geleden echter mail van de aannemer dat de werf is uitgesteld tot 15/11?!?! Wij verzetten hemel en aarde om tijdig het huis leeg te hebben en alles door te geven wat ze van ons vragen, zo tussen het verhuizen door (electriciteitsplan, loodgietersplan, noem maar op, tegenwoordig elke avond tot 22u30 bezig aan die dingen) en de dag voor de verhuis melden ze doodleuk dat ze twee weken vertraging hebben.

Nu ja, go with the flow zeker, niet denken aan die €500 huurgeld die we voor andere dingen hadden kunnen gebruiken. We hadden ook van de eerste keer dat weekend weg met de schoonfamilie kunnen annuleren en weekend van 1/11 pas verhuizen maar ja, mijn wederhelft vond dat belangrijk en het is nu allemaal zo.

Ik wou vandaag verlof nemen maar moest komen werken voor een vergadering, maar om 12u30 ben ik hier weg, recht naar de bank om nog wat leninggedoe te regelen, naar Shurgard en naar het verhuurbedrijf van de bestelwagen voor morgen. En dan dozen inpakken tegen 200km/uur. En dan om 22u30 onze laatste FilmFestivalfilm en hopelijk daar niet in slaap vallen.

3 gedachten over “Zen

 1. bon maar nu toich iets midner strees wegens verhuis niet helemaal tegen morgen gedaan moet zijn?
  al is het natuurlijk heel hanidg om nu je die bestelwagen ehbt gehuur ddie zoveel mogelijk te benutten

  Like

 2. verhuizen geeft inderdaad veel stress met zich mee. Op dit moment herken het al te goed. Sta namelijk ook op het punt om te verhuizen.
  Wens je heel veel succes en hou het eind doel voor ogen dan komt het wel goed…
  groetjes en goed weekend…

  Like

 3. Hoi Josie
  (ver)bouwen zonder problemen blijkt een utopie te zijn 😦 Als het bij jullie tot die vertraging beperkt blijft, mag je nog tevreden zijn 🙂 Maar ook dat is vervelend, inderdaad, en kost jullie geld.
  Hopelijk verliep de verhuis naar wens.
  Groetjes
  Rudi

  Like

Reacties zijn gesloten.