No time to waste

’t Is niet dat ik niet WIL bloggen of niets te vertellen heb, integendeel, ik heb enkel de tijd niet. Ik denk niet dat ik de afgelopen twee weken thuis vrije tijd heb gehad, want de tijd die er is ben ik ofwel bezig of was al lang geleden volgepland met cultuur.

Volgende zaterdag verhuizen we naar een huurappartement, last minute beslissing, heel toevallig op uitgekomen, een appartementje dat én op korte termijn gehuurd kan worden én waar de twee honden welkom zijn. Appartement bekijken, huurcontract tekenen, naar de bank lopen, problemen oplossen daaromtrent, Shurgard huren, naar containerpark rijden, ons heel hebben en houden verdelen in drie categorieën: voor containerpark – voor Shurgard – voor appartement, buurman contacteren voor het afbreken van een gemeenschappelijke schouw en die mens niet vastkrijgen, aannemer contacteren, problemen oplossen, aparte aannemer voor verwarming die niet reageert, dozen kopen, dozen volladen, over dozen vallen in de living en in de slaapkamer, neurotische honden die over dozen vallen en vuilniszakken weer uitpakken, beetje eten en beetje slapen, heel veel werken, crisis en deadlines op het werk, Gratis in Gent vullen, Vandekeybus bekijken, vier films op het FilmFestival, familiebezoeken, huurappartement opkuisen, met kapotte oortjes naar Fnac en ze nog even kapot terugkrijgen met de boodschap ‘maar we vinden niks’, dromen van verhuizen en verbouwen, beslissingen nemen, naar de BIS Beurs gaan, voor de rest geen mensen meer zien wegens geen tijd, honden uitlaten, werken, slapen, eten, inpakken, dozen verslepen,…

2 gedachten over “No time to waste

  1. Hehe, wauw! Wat ’n lijst met activiteiten. Even doorbijten, en dan zit je vast op je gemak, in dat nieuwe appartementje!
    Vééél succes met de verhuis…

    Like

Reacties zijn gesloten.