Bijlenen

’t Is de tijd om een huis te kopen, de rentevoet staat laag en bij de bank wisten ze me te vertellen dat hij volgende week nog gaat zakken. ‘Maar hoe, jij hebt toch al een huis?’ Inderdaad, en over een maand komt er een grote verbouwing en om dat te kunnen bekostigen, zat ik vanmorgen om 9u al bij de bank. We gaan een stuk van de lening heropnemen of zoiets, geen notarismiserie, enkel een ‘kleine’ dossierkost (200€ ofzo). En schone rentevoeten. En de helft als groene lening waardoor er nog eens 1.5% van de rente afgaat. Cool.

Namiddag dan afspraak bij de aannemer om nog eens over de aangepaste offerte te gaan en tot de conclusie te komen dat ze nog steeds niet op punt staat. Nog hier en daar een paar dingetjes veranderen en dan zou het ongeveer goed moeten zijn. We hebben nog een maand om de laatste dingen in orde te brengen en de laatste knopen door te hakken en op 3 november starten ze met de afbraakwerken.

Daarnet dan al mijn zomerkleren ingepakt. Het merendeel van ons gerief gaat naar Shurgard in stock, maar mijn kleren ga ik misschien toch bij mijn ouders onderbrengen, eens horen of die plaats hebben en dan doe ik zondag al de eerste lading mee.

Dagje verlof, maar het is nu de eerste keer dat ik even neerzit en het is zeven uur, weinig verschil met een werkdag dus!

Een gedachte over “Bijlenen

  1. Ik weet dat je er tegen op ziet, maar het komt wel goed, echt waar. Ik heb ook een box bij shurgard en een hoop materiaal hier en daar verspreid en ben nog steeds op zoek naar mijn wintert-shirts. Maar ooit komt de dag dat je in je nieuwe huis zit en denkt: hiervoor heb ik het allemaal gedaan

    Like

Reacties zijn gesloten.