1 – 1

Josie die naar Brandon Flowers wil versus de verschrikkelijke luchtweginfectie: eindscore: gelijke stand.

Vrijdag werd een helse dag, met dafalgan forte die amper iets leek uit te halen tegen de koorts en keelpijn recht from hell. Om 17u30 stond ik echter als afgesproken te zieltogen aan Brussel Zuid, alwaar mijn blind date mij 50 minuten liet wachten om uiteindelijk de hele transactie op minder dan 90 seconden af te werken.
Gelukkig leven we in het gsm-tijdperk of dit was grandioos mislukt (of zouden mensen toen gewoon harder proberen om op tijd te komen?), aangezien hij vastzat in het helse Brusselse verkeer en het maar bleef duren. 

Maar uiteindelijk was hij er, slaagden we erin elkaar te herkennen en kreeg hij mijn briefje van €50 in ruil voor de 2 concerttickets. Ik voelde me op slag stukken beter! Brandon Flowers here I come! Las Vegas kitch for ever!
Waarna ik mij op een overvolle trein-met-vertraging perste alwaar ik nog stompen kreeg van een overassertieve mentaal gehandicapte die ook wou zitten en mijn best deed om niet de hele trein aan te steken door braaf in mijn zakdoek te kuchen en snotteren, ook al kon ik amper bewegen, laat staan die zakdoek om de 30 seconden uit mijn zak opdelven.

Deze escapade oftewel hoe een meisje moet lijden voor de rock ’n roll werd gevolgd door twee dagen platte rust. Slapen op de zetel. Klein beetje lezen. Smoothies drinken. Veel films kijken, zoals Sex and the city (duizend keer minder leuk dan de geweldige serie maar wel ok), The Fantastic Mr Fox (schitterende animatiefilm naar een verhaal van Roald Dahl) en Forgetting Sarah Marshall (enkel te bekijken met serieuze koorts. En dan nog).

fox.jpg

Vandaag weer de trein op, bijna gestikt in het proberen onderdrukken van een kuchbui die zo hevig was dat de tranen over mijn kaken biggelden (ocharme de jongen naast mij), maar het goede nieuws is dat de keelpijn en de koorts voltooid verleden tijd zijn. Geen dagalfans en keelspray meer nodig, enkel nog mijn hoestfles die wel helemaal niet lijkt te werken. En mijn vlierbessensiroop is blijkbaar op. Héél veel drinken dus maar, en dat lijkt nog te werken ook. Vanavond in de AB dus eerst en vooral een flesje water kopen en dat dan altijd dicht bij mij houden.

Maar ik ga er raken vanavond, zijt maar zeker, en het gaat super zijn!