Festivalzomer

Net zoals Leen heb ik wat last van post Werchter-blues, besef ik net. Het is maar een stille, saaie week. Gelukkig is het vrijdag, en komt het weekend eraan. Een weekend met een festival erin, want wat moet je doen als je een kater hebt? Juist!
Cactus, here we come dus, al zal het wat mij betreft enkel voor The Gutter Twins zijn, de rest van de affiche kan me gestolen worden de zaterdag. En de twee dagen gaan zo kort na Werchter zag ik niet zitten. Onze frigo is leeg, ons huis vol spinnewebben, en geen mama die dat voor ons zal oplossen, zelf dus eerst in actie schieten eer we weer op onze lappen kunnen gaan.

Ondertussen komen de Gentse Feesten dichterbij. Vergeet niet dat jullie die kunnen volgen via Twitter bijvoorbeeld, of gewoon via Gentblogt. En dat we nog steeds op zoek zijn naar mensen die artikels of foto’s willen aanleveren over hun ervaringen tijdens de feesten.

En, by the way, mijn verbrande benen zijn bijna genezen en ik ben ondertussen ook helemaal afgekoeld, iemand mag de zon weer aanzetten hoor…

2 gedachten over “Festivalzomer

  1. Ik probeer alvast ook een dagje Gentse Feesten te prikken en als het even past, schrijf ik daar wel een post over.

    Like

Reacties zijn gesloten.