Verbouwen

Waarschuwing: de komende jaren kan deze blog bij momenten geplaagd worden door Bob-de-Verbouwer-achtige posts.

We hebben gesproken met 3 verschillende architectenbureaus, en staan nu dus voor de keuze; met welke mensen gaan we in zee. De keuze van bureau hangt wat samen met de keuze van project; gaan we voor een optimalisatie van de benedenverdieping en de badkamer, maar binnen de bestaande structuur, of pakken we het drastischer aan en gaan we meer in de richting van alles beneden open maken en de leefruimte eventueel zelfs spreiden over meerdere verdiepingen, wat dan weer gevolgen heeft voor alle bovenliggende verdiepingen (want slaapkamer en badkamer zouden dan naar het tweede doorschuiven)?

Momenteel proberen we zo goed mogelijk alle voor- en nadelen van beide opties in kaart te brengen, bepalen welke vragen we nog hebben en dan tegen eind deze of volgende week de knoop doorhakken. Spannend!

Feit is dat we een aantal grote veranderingen willen doorvoeren, de situatie zoals ze nu is (donker, krap en verouderd beneden en dan twee leegstaande verdiepingen boven) begint echt tegen te steken. Oftewel welcome back verbouwersstress en -zorgen!

Een gedachte over “Verbouwen

Reacties zijn gesloten.