Rain

“I cant sleep tonight
Everybody saying everythings alright
Still I cant close my eyes
Im seeing a tunnel at the end of all these lights
Sunny days
Where have you gone?
I get the strangest feeling you belong
Why does it always rain on me?
Is it because I lied when I was seventeen?
Why does it always rain on me?
Even when the sun is shining
I cant avoid the lightning”
(Travis)

Ik ben vast niet de enige die het gehad heeft met de regen? Regen. Donkere luchten, donkere gedachten. Melancholie. Hey, het is juni, dit is helemaal het seizoen niet voor dergelijke overpeinzingen. Terrasjes, zomerjurkes en mannen in bloot bovenlijf, festivals, dát heb ik nodig!

De week sleept zich voort. Werken-eten-slapen. Boring. Ondertussen me zorgen maken over Luca, die nog steeds niet 100% genezen lijkt. Vloeken omdat mijn goedkope H&M jeans na 3 of 4 jaar intensief gebruik plots gaten vertoont en dus weggegooid moet. Naar Arcade Fire luisteren en nog melancholischer worden dan ik al ben. Aftellen naar het weekend en tegelijk ook weer niet, want dit weekend is er toch niets gepland en dan wachten de lastige taken, zoals belastingsbrieven, volle wasmanden en vuile vloeren. Yuck.

Vanavond naar ‘Jes’ kijken. Ik heb meer afleveringen gemist dan gezien, maar dat is echt steengoed, had ik dat al gezegd? Een Vtm serie die op Een had gemoeten. Prachtige acteurs, Brussel langs zijn mooie kant als decor, leuke muziek. Wauw!

2 gedachten over “Rain

Reacties zijn gesloten.