I funk like a skunk

Gisteren voor het eerst deze lente eens gaan shoppen. Eén winkel slechts, maar wel een waar ze enkele van mijn favoriete merken hebben. Het leverde 4 stuks op, allemaal van het superleuke Skunkfunk.
Van de bende zomerjurkjes die ik paste, zaten er twee als gegoten, een supermooi zwart en een heel leuk rood. De drie andere waren ook niet slecht, maar een mens kan ook niet de hele winkel leegkopen, dus die liet ik maar voor wat ze waren. Een basic zwart topje en een heel leuk groen topje kon ik echter niet laten liggen. De eerste zomeraankopen zijn gedaan!

Vandaag de jaarlijkse paaseitjes bij de schoonouders en helaas geen zon gezien. Nu nog wat lezen, dan naar House MD kijken en vooral genieten van het vooruitzicht morgen NIET om 7u te moeten opstaan!

Figo zijn mankepoot is al veel beter, maar nog niet volledig genezen, dus wandelen zit er helaas nog steeds niet in. Naar het park en terug, that’s it. We willen het arme beest niet forceren.

Een gedachte over “I funk like a skunk

 1. Beste Josie,
  Ik ben studente communicatiewetenschappen aan de universiteit van Gent. In het kader van mijn masterproef ben ik op zoek naar bloggers. Zou u willen meewerken aan mijn onderzoek? Daarvoor zou ik 1 interview willen afnemen met u. Indien u niet kan, mag dat eventueel ook telefonisch.

  Ik zou u heel erg dankbaar zijn indien u zou willen meewerken. Vrijwilligers vinden is niet simpel!
  Zou u zo vriendelijk zijn mij te mailen op ruth.vandenberghe@ugent.be?

  Andere Bloggers die willen meewerken mogen ook altijd mailen.

  Alvast heel erg bedankt!
  Ruth Vanden Berghe.

  Like

Reacties zijn gesloten.