Plannen

Ik ben zo iemand die perspectieven nodig heeft, leuke vooruitzichten, projecten waar ik me kan voor inzetten en waarnaar ik kan aftellen. Projecten zoals een huwelijk, een tattoo, een hond adopteren, een reis plannen, een verbouwing,…

Wat dat soort plannen betreft, belooft lente/zomer 2009 een uitstekende periode te worden. Mijn agenda vult zich langzaamaan met leuke dingen die de dagelijkse grijsheid een stuk draaglijker helpen maken!

Zo krijgt onze grote reis van dit voorjaar meer vorm. Dit weekend hebben we ons plan vastgelegd en logies geboekt. We starten met een volle week Montréal, waar we logeren in een gezellige bed and breakfast. Als ontbijt wafels en pannenkoeken met maple syrup, ik kan niet wachten! Na die wijk rijden we dan diep het Canadese binnenland in, naar the middle of nowhere, of alleszins naar Mont Laurier, een dorpje in Les Laurentides, een groene regio in Quebec. Daar maken we een tocht van twee dagen te paard, met een overnachting in een boshut. De laatste vier dagen brengen we dan door onderweg van en naar en in Quebec, alwaar we ook in een charmante b&b gaan logeren.

Eind september gaan we nog eens drie dagen paardrijden in de Eifel, en begin september zit er misschien nog een weekje Frankrijk in, maar dat ligt nog niet vast. Meer dan genoeg reisambities dus!

Maar er is uiteraard meer dan reizen alleen. Cultuur om maar iets te noemen. De komende maanden wachten ons nog enkele theatervoorstellingen (TG Stan met Stukken, Johan Heldenberg die iets met country doet, Atropa van Guy Cassiers,…) en een theaterconcert van Zita Swoon en enkele dansers. En concerten natuurlijk, samen met reizen een van mijn favoriete ontspanningsvormen. Ik ben supercontent met mijn tickets voor Beirut en Morrissey, en vorige week is ook de knoop doorgehakt dat we dit jaar vier dagen op de wei van Werchter te vinden zullen zijn. Jihaa!

3 gedachten over “Plannen

  1. Ik herken me helemaal in die eerste 2 paragrafen…
    Ik ben wat jaloers: hier hangt alles af van of ik al dan niet optijd PAB krijg en of we naar huis moeten wonen of niet en…
    Ohja 🙂 leren leven met onzekerheid, ’t is m’n ding niet, maar ’t moet gewoon….

    Vééél plezier!!!

    Like

Reacties zijn gesloten.