Het gevaar in Facebook…

Stel, je wil naar Rock Werchter. Samen met je wederhelft. Maar je hebt nog niets echt beslist. Edoch, in je hoofd is het ongeveer beslist; de groepen zijn niet slecht van’t jaar en verspreid over alle dagen, dus de enige oplossing is een combiticket of thuisblijven. En thuisblijven is geen optie (Kings of Leon, The Killers, Nick Cave iemand?).

Stel, je leest dat de vrijdag van het festival al is uitverkocht en je begint wat rond te surfen, eens kijken via welke wegen er allemaal aan tickets te raken is. Stel, je wederhelft zit in vergadering en het was eigenlijk toch al zo goed als beslist, niet? Je bestelt twee combitickets.

Stel, je bent érg blij met dit zelfgenomen initiatief en wil het wereldkundig maken. En dus update je de status op Facebook en laat je vrienden weten dat je tickets hebt voor Werchter. Je hebt immers een Teerbeminde die maar eens in de drie weken op Facebook zit, dus geen probleem, vanavond na het werk kan ik hem rustig meedelen dat eerste weekend van juli vooral vrij te houden wegens door te brengen op een wei in Werchter.

Stel dat net een uur later je wederhelft, nietsvermoedend, op Facebook zit.

Betrapt!

7 gedachten over “Het gevaar in Facebook…

  1. Ik wilde ook komen zeggen dat ik de titel niet snap. Wat is het probleem? Of hij nu in de dag op Facebook zou lezen dat je tickets had, of het ’s avonds rechtstreeks van jou hoorde, wat is het verschil? Is het ene een gevaar voor je relatie en het andere niet?

    Like

Reacties zijn gesloten.