Nieuwe schoenen

De dagen zitten weer propvol. Vorige week zowel donderdag- als vrijdagavond naar The Game is Up geweest in Vooruit, een schitterend festival met onbekende buitenlandse kunst; muziek, performance, tentoonstelling, … Voor wie houdt van cultuur echt een driedubbele aanrader. Een eerste bespreking volgt vanavond op Gentblogt trouwens.

Zaterdag ook niet stil gezeten, zowel ik als mijn wederhelft hebben ons blitse zomerschoenen aangeschaft. Ik heb besloten het nog eens te wagen met Campers, alhoewel al mijn vorige paren mij blaren geven. Ik kan het niet helpen, ze zien er gewoon zo cool uit…
20719-011_C

 

De rest van zaterdag ging naar was en strijk, naar de honden en naar het plannen van onze reis. Ons programma begint stilaan vorm te krijgen; we willen 6 dagen Montréal doen, dan 2 dagen gaan trekken te paard in een natuurpark enkele uren rijden van Montréal en eindigen met een drietal dagen Québec. Waar we niet goed uitraken, is het vervoer. Alles lijkt enorm duur te zijn; de trein is enorm kostelijk en heeft vooral de reputatie soms uren vertraging te hebben, de bus is iets goedkoper en sneller maar lijkt dan weer saaier en minder veilig en auto is ook niet goedkoop, maar lijkt me wel het handigst. Iemand ervaring met verplaatsingen in Canada??

Zondag dan laadden we onze twee langpoters samen met dit individu in onze auto om naar de Australië-reisfoto’s te gaan kijken van deze reizigster. Na wat problemen met een koppige beamer en onze honden die hun weg niet vonden op de zitzakken was het genieten van een hele resem prachtige foto’s. Doet de zin om zelf de koffers te pakken en de wereld te verkennen meteen weer met 200% stijgen! Voor de rest gedroegen onze twee langpoters zich trouwens voorbeeldig; geen chips gestolen, geen katten gemolesteerd, echte stadshonden zijn het!

3 gedachten over “Nieuwe schoenen

Reacties zijn gesloten.