Get well soon Caleb! (… or else…)

Vrijdag gaan we naar Parijs voor het Kings of Leon concert daar. Nu ben ik al twee keer bang geweest dat ze dat concert gaan annuleren en wij dus een hele hoop geld gaan kwijt zijn (Thalys, hotel,…) plus dat dit mijn verjaardagscadeau is, dus dan zou mijn dertigste-verjaardagscadeau totaal in het water vallen…

De eerste keer toen er roddels waren dat de zanger door zijn alcoholprobleem ruzie heeft met de rest van de groep en die dreigden de Europese tour af te blazen als hij zijn leven niet beterde, de tweede keer toen het Facebook Event om mysterieuze reden gecancelled werd en nu lees ik vandaag dat de concerten in Madrid en Barcelona vorige week vrijdag en zaterdag op de allerlaatste seconde (de dag zelf) zijn afgeblazen. Brrr zeg, het komt nu zo dichtbij, en nu worden de twee optredens voor het onze geannuleerd. Akelig!

Tussen vorige zaterdag en vrijdag zijn er geen andere optredens waaruit we zouden kunnen afleiden dat de gezondheid van de heren muzikanten aan de beterhand is, tenzij de Brit Awards vanavond. Fingers crossed. Ze moeten gewoon komen, naar Parijs, ze moeten, ik wil mijn cadeau waar ik nu al twee maanden naar uitkijk echt niet kwijt, het tofste cadeau ever nog wel!

3 gedachten over “Get well soon Caleb! (… or else…)

Reacties zijn gesloten.