Krijgen we dit jaar een schone slimste mens?

De finale van De Slimste Mens is begonnen! Alhoewel ik de laatste weken wat afgehaakt heb, heb ik best wel zin in deze finaleweek, haal al die grote kanonnen maar van stal!

Gisteren was Goedele verbazend straf. Grappig hoe ze blijkbaar, net als ikzelf, te ijdel is om haar bril op te zetten, wat haar in de vorige afleveringen soms duur kwam te staan. Gisteren kon ze de brilhaat achter zich laten en won ze makkelijk de eerste finaleaflevering.
Jan Decorte deed het ook bijzonder goed vond ik. Traag, een beetje nonchalant, maar eigenlijk wist die mens nog wel veel. Helaas moest hij de duimen leggen voor Vande Lanotte, in mijn ogen een veel minder sympathiek sujet, maar wel een dat veel weet.

Morgen komt Bart Dewever erbij, iemand die ik niet kan zien of luchten, maar die wel voor bijzonder leuke tv zorgde tijdens vorige afleveringen. Droge humor ten top, en nog een bijzonder grote kennis ook, een kanshebber dus. Toch hoop ik dat Dewever niet wint. Geef mij dan maar de mannen van de Vrt, Lieven Verstraete komt zeer degelijk over, maar zelf supporter ik voor 200% voor zijn collega Freek Braeckman, die naast slim ook oogstrelend is… Het beloven spannende dagen te worden!

Een gedachte over “Krijgen we dit jaar een schone slimste mens?

Reacties zijn gesloten.