Flashy theater, sneeuw en Nadal

Begrijpe wie kan. Nadal wint de Australian Open, en wie zijn foto staat er in het groot op de voorpagina van de Metro? Een of andere Kempense boer op een fietske. Tssss… En daarom moet de schoonste vent van Spanje op zo’n minifotootje? Awoert Metro!

Voor de rest is vandaag maar een mottige dag. Al gans de dag duizelig, en geen idee waarom. De combinatie duizeligheid-sneeuw-hoge hakken is er trouwens geen die ik wil aanbevelen. Ik ben niettemin zonder vallen of zelfs zonder noemenswaardige vertraging op mijn werk geraakt vanmorgen. Nu nog weer thuisraken straks.

Tot slot kan ik nog melden dat we van’t weekend in de Vooruit uit-ste-kend theater hebben gezien, Empire van Superamas, een absolute aanrader voor elke kunstliefhebber; rock ’n roll, modern, grappig, flashy en gewoon straf. Review eerstdaags op Gentblogt.

Toch zijn de donkere dagen van vorige week goed en wel voorbij. Mijn wederhelft heeft bepaalde knopen doorgehakt, wat voor een aanzienlijke vermindering van ons beider stressniveaus heeft gezorgd. Alex Agnew was verschrikkelijk grappig vrijdagavond op Canvas, van’t weekend scheen de zon en mijn schoonmoeder had gisteren pannenkoeken gebakken. En zo was het leven van een schone eenvoudigheid…