Kort

De jacht is weer open, de jacht op cadeautjes bedoel ik. Zowel zaterdag als zondag waagde ik mij op het terrein, de winkelstraten overvol met medejagers. Het leverde gelukkig naast de nodige frustratie ook de benodigde hoop cadeautjes op.

De rest van het weekend verliep geruisloos en eerder donker. Zaterdag een familiale housewarming die gekenmerkt werd door veel eten (lekkere taart!) en voor de rest saaie gesprekken (politiek, het kan me momenteel echt niet meer boeien).

Verder weinig te melden. Tenzij je het feit dat onze ene hond op de kop van de andere piste, het vermelden waard zou vinden natuurlijk.

Vandaag werkdag. En één van formaat. Voor het einde van de week dienen maar liefst vijf belangrijke deadlines gehaald. En ik heb vanaf woensdag de rest van de week verlof, dus enkel vandaag en morgen tijd. Om zot te worden. Maar het lukt, gelukkig, dankzij enkele collega’s die bijspringen in het andere werk en mij laten doen. Voorlopig al drie dingen van mijn lijstje kunnen schrappen, en ik hoop tegen het eind van de dag ook nummer vier te schrappen. Dan heb ik morgen voor nummer vijf, moet lukken.

Woensdagavond volgt dan familiefeest nummer één, waarschijnlijk tot de vroege uurtjes, om dan donderdagochtend om 11u gepakt en gezakt aan het station te zijn alwaar mijn hoogbejaarde grootmoeder opgehaald dient te worden voor kerstfeest nummer twee, dat dit jaar aan zee zal doorgaan. Waarschijnlijk breien we daar nog een paar relaxdaagjes aan zee aan, kan Luca nog eens rennen op het strand (Figo mag niet los wegens komt niet terug…).

Volgende week dan weer twee dagen werken (waaronder Oudejaar) en dan vieren met vrienden. En dan, dan is het alweer 2009…

3 gedachten over “Kort

  1. Heet dat tegenwoordig zo, “terrein afbakenen”? 🙂
    Je hebt dit jaar tijdens mijn donkerste dagen meermaals een lach op mijn gezicht getoverd met je heerlijke, menselijke verhalen, beste Josie; daarom wens ik jou van harte zalige en prettige Kerstdagen met je geliefden toe…

    Roen

    Like

Reacties zijn gesloten.